Rinkinys plaukams Paul Mitchell Marula Oil Delux Sample Set, PAUL127002, su Marulos aliejumi

Rinkinys plaukams Paul Mitchell Marula Oil Delux Sample Set, PAUL127002, su Marulos aliejumi

Kodas: PAUL127002
11,40 €
19,00 €
-40%
Į norų sąrašą
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • Nemokamas pristatymas perkant nuo 29,00 €
    Nemokamas pristatymas perkant prekių už 29€ ir daugiau
  • Pristatysime iki balandžio 1 dienos
  • NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje

Rinkinys plaukams Paul Mitchell „Marula Oil Delux Sample Set“, PAUL127002, su Marulos aliejumi

Rinkinį sudaro šios „Marula Oil“ kolekcijos priemonės: šampūnas, 7,4 ml; kondicionierius, 7,4 ml; kaukė plaukams, 15 ml; aliejus plaukams, 7 ml.

Giliai maitinantis šampūnas plaukams Paul Mitchell „Marula Shampoo“, maitina ir valo plaukus, 7,4 ml

Paul Mitchell „Marula Shampoo“ idealiai tinka sausiems, pavargusiems, pažeistiems plaukams. Taip pat tai puiki priemonė šiurkštiems, storiems ir nepaklusniems plaukams prižiūrėti. Švelnus, drėkinantis šampūnas yra praturtintas šalto spaudimo Marulos aliejumi. Priemonė atstato drėgmę plaukuose, vitaminizuoja ir aprūpina reikalingais antioksidantais kiekvieną jūsų plaukų sruogą. Po naudojimo plaukai tampa minkštesni, spindintys ir lengviau formuojami.

Naudojimas: įmasažuokite nedidelį kiekį į drėgnus plaukus. Leiskite suputoti ir nuskalaukite. Tuomet naudokite „Marula Oil“ kondicionierių. Geriausiems rezultatams naudokite kartu su kitomis „Marula Oil“ kolekcijos priemonėmis.

Giliai maitinantis kondicionierius plaukams Paul Mitchell „Marula Conditioner“, su Marulos aliejumi, 7,4 ml

Paul Mitchell „Marula Conditioner“ idealiai tinka sausiems, pavargusiems, pažeistiems plaukams. Taip pat tai puiki priemonė šiurkštiems, storiems ir nepaklusniems plaukams prižiūrėti. Intensyviai drėkinantis kondicionierius yra praturtintas šalto spaudimo Marulos aliejumi. Priemonė atstato drėgmę plaukuose, vitaminizuoja ir aprūpina reikalingais antioksidantais kiekvieną jūsų plaukų sruogą. Po naudojimo plaukai tampa minkštesni, spindintys ir lengviau formuojami. Sudėtyje nėra gliuteno. Gaminant neatlikti bandymai su gyvūnais.

Naudojimas: ištrinkite plaukus „Marula Oil“ šampūnu. Nuskalaukite. Tuomet naudokite kondicionierių. Užtepkite nedidelį kiekį ant švarių, drėgnų plaukų. Nuskalaukite. Formuokite pagal poreikį. Geriausiems rezultatams naudokite kartu su kitomis „Marula Oil“ kolekcijos priemonėmis.

Giliai maitinanti kaukė plaukams Paul Mitchell „Marula Oil Intensive Mask“, su Marulos aliejumi, 15 ml

Paul Mitchell „Marula Oil Intensive Mask“ kaukė idealiai tinka sausiems, pavargusiems, pažeistiems plaukams. Taip pat tai puiki priemonė šiurkštiems, storiems ir nepaklusniems plaukams prižiūrėti. Ši giliai maitinanti kaukė efektyviai atstato ir atgaivina plaukus. Kaukė yra praturtinta šalto spaudimo Marulos aliejumi, kuris užtikrina aprūpinimą reikalingais antioksidantais ir ilgai išliekančiu drėkinamuoju efektu. Priemonė suteikia plaukams elastingumo, paslankumo, apsaugo nuo skilinėjančių plaukų galiukų. Po naudojimo plaukai tampa minkštesni ir lengviau formuojami. Gaminant neatlikti bandymai su gyvūnais.

Naudojimas: ištrinkite plaukus „Marula Oil“ šampūnu. Nuskalaukite ir nusausinkite rankšluosčiu. Tuomet užtepkite kaukę ir iššukuokite plaukus. Palikite priemonę veikti 3–5 min. Nuskalaukite ir formuokite pagal poreikį. Papildomam drėkinimui pasiekti, palikite kaukę veikti 10–15 min. Geriausiems rezultatams naudokite kartu su kitomis „Marula Oil“ kolekcijos priemonėmis.

Giliai maitinantis Marulos aliejus plaukams Paul Mitchell „Marula Oil Treatment“, su Marula, 7 ml

Paul Mitchell „Marula Oil Treatment“ aliejus idealiai tinka sausiems, pavargusiems, pažeistiems plaukams. Taip pat tai puiki priemonė šiurkštiems, storiems ir nepaklusniems plaukams prižiūrėti. Lengvos konsistencijos, greitai įsigeriantis aliejus užtikrina ilgalaikį intensyvų maitinimą ir drėkinimą jūsų plaukams. Šalto spaudimo Marulos aliejus yra praturtintas reikalingais antioksidantais ir oleino rūgštimis ilgai išliekančiam drėkinimui bei minkštumo efektui. Prabangus aliejus iš karto suteikia plaukams spindesio ir rūpinasi skilinėjančiais galiukais.

Naudojimas: užlašinkite 2–3 lašus aliejaus ant delnų ir įmasažuokite į švarius, švelniai drėgnus plaukus, pradėdami nuo galiukų. Galite įmasažuoti ir į odą ir nagus papildomam drėkinimui. Galima tepti ir prieš šampūno naudojimą plaukams ir galvos odai. Geriausiems rezultatams naudokite kartu su kitomis „Marula Oil“ kolekcijos priemonėmis.

Plačiau

Ingredients:

Caprylic/Capric Triglyceride, Diheptyl Succinate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Isononyl Isononanoate, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Propylene Glycol Dibenzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Linalool, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Tocopheryl Acetate.

Produkto sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš naudojant produktą prašome pasitikrinti sudėtį ant pakuotės. Jei internete nurodyta produkto sudėtis skiriasi nuo pateiktos ant pakuotės, vadovaukitės pastarąja.

Įspėjimai: laikyti kambario temperatūroje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo patekimo į akis. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Tik išoriniam naudojimui.

Gamintojas: Paul Mitchell.

Kilmės šalis: JAV.

Galioja atidarius pakuotę: 12 mėn.

  • Karaliaus Mindaugo pr. 49 Cascada, Kauno Akropolis

    Tel. +370 655 18080
    Darbo laikas: I - VII 10:00 - 21:00

Prekės toje pačioje kategorijoje
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.