Trijų žingsnių plaukų atstatymo procedūra OMG! 3 in 1 Self Hair Clinic For Hair Restore OMG-HAIRMASK-R: šampūnas, 12 ml, kaukė, 12 ml, ir maitinanti, šildanti kaukė - kepurėlė plaukams, 10 ml

Trijų žingsnių plaukų atstatymo procedūra OMG! 3 in 1 Self Hair Clinic For Hair Restore OMG-HAIRMASK-R: šampūnas, 12 ml, kaukė, 12 ml, ir maitinanti, šildanti kaukė - kepurėlė plaukams, 10 ml

Kodas: OMG-HAIRMASK-R
9,90 €
Į norų sąrašą
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • Nemokamas pristatymas perkant nuo 29,00 €
    Nemokamas pristatymas perkant prekių už 29€ ir daugiau

Trijų žingsnių plaukų atstatymo procedūra OMG! „3 in 1 Self Hair Clinic For Hair Restore“, OMG-HAIRMASK-R: šampūnas, 12 ml, kaukė, 12 ml, ir maitinanti, šildanti kaukė - kepurėlė plaukams, 10 ml

Rinkinį sudaro:

• Stiprinamasis šampūnas plaukams, 12 ml.

• Augimą skatinanti kaukė plaukams, 12 ml.

• Maitinanti, šildanti kaukė – kepurėlė plaukams, 10 ml.

Šis inovatyvus trijų žingsnių plaukų ir galvos priežiūros priemonių rinkinys suteiks jums grožio salono vertos procedūros patirtis namuose. Rinkinio priemonės giliai atstato plaukų kutikules, užtikrina ilgalaikį plaukų drėkinimą ir sustiprina bei kondicionuoja galvos odą geresniam plaukų augimui. Po procedūros jūsų plaukai taps žvilgantys, sustiprinti ir atstatyti. Rinkinio priemonės pagamintos be parabenų, ftalatų, silikono ir gliuteno. Gaminant neatlikti bandymai su gyvūnais.

1 žingsnis – stiprinamasis šampūnas plaukams „Fortifying Cleanser“, 12 ml.

Švelnios valomosios formulės šampūnas išsiskiria stiprinamuoju ir kondicionuojamuoju efektu plaukams. Rūpinasi plaukų folikulais, atgaivina galvos odą ir suteikia plaukams daugiau apimties. Patentuotas „Pure H2C®“ aktyvusis ingredientas veikia priešuždegimiškai ir suteikia drėkinamąjį poveikį išsausėjusiems, nualintiems plaukams. Šampūnas maitina plaukus, išsaugo dažytų plaukų spalvą, neleidžia plaukams veltis ir apsaugo nuo lūžinėjimo. Po naudojimo plaukai tampa pilnesni, atrodo didesnės apimties. Sudėtyje esantis cinko piritionas padeda pašalinti perteklinius riebalus ir pleiskanas.

Naudojimas: atplėškite pakuotę su užrašu „STEP 1“. Išspauskite šampūną į delną ir tolygiai paskirstykite ant drėgnų plaukų. Švelniai įtrinkite priemonę į plaukus, kol suputos. Palikite veikti 1–3 min. ir kruopščiai nuskalaukite plaukus su šiltu vandeniu. Nusausinkite rankšluosčiu ir tęskite su „STEP 2“ bei „STEP 3“ priemonėmis.

2 žingsnis – augimą skatinanti kaukė plaukams „Growth Enhancing Treatment“, 12 ml.

Tai kruopščiai subalansuota biotino, ciberžolės, 18 aminorūgščių ir patentuoto antioksidacinių augalinių ingredientų ekstrakto „Varrier™“ derinio kaukė. Priemonė sustiprina kiekvieną plaukų sruogą, suteikia plaukams apimties, atgaivina galvos odą ir skatina plaukų ataugimo procesą. Taip pat kaukė greitai leidžia atsikratyti paraudimo ir didina jautrios galvos odos atsparumą, drėkina ją.

Naudojimas: atplėškite pakuotę su užrašu „STEP 2“. Išspauskite priemonę į delną ir tolygiai paskirstykite ant rankšluosčiu nusausintų, švarių plaukų, koncentruodamiesi į labiausiai dėmesio reikalaujančias vietas. Įmasažuokite kaukę mažiausiai 1–2 min. Nenuskalaukite. Tęskite su „STEP 3“.

3 žingsnis – Maitinanti, šildanti kaukė – kepurėlė plaukams „Nutrient Infused Self-Warming Hair Cap“, 10 ml.

Inovatyvi savaime sušylanti plaukų kaukė – kepurėlė yra sukurta naudojant pažangiausias technologijas. Ši priemonė praturtinta hidrolizuotu keratinu, iš raudonojo ženšenio išgautu kolagenu, riebalų rūgštimis ir reikalingais antioksidantais. Visas šis veikliųjų medžiagų junginys intensyviai maitina, drėkina ir kondicionuoja plaukus bei galvos odą. Patentuotas „V2 Complex®“ aktyvusis ingredientas pagerina plaukų elastingumą, plaukai tampa lengviau formuojami, paslankesni, žvilgantys. Po šildančia kepurėle susidarę garai padės atverti plaukų kutikules ir dar geriau pasisavinti reikalingas maitinamąsias medžiagas. Sudėtyje esantis kolagenas ir hidrolizuoti baltymai užtikrina, kad plaukai po naudojimo taps pilnesni ir atrodys didesnės apimties.

Naudojimas: atplėškite pakuotę su užrašu „STEP 3“. Išimkite kepurėlę ir uždėkite ją ant „STEP 2“ priemone išteptų plaukų. Įsitikinkite, kad visi plaukai yra uždengti. Švelniai prispauskite kepurėlę prie galvos viršaus ir įmasažuokite, kad kolagenas ir keratinas pasiskirstytų ant plaukų. Palaukite 10–30 min., nuimkite kepurėlę ir nuplaukite plaukus drungnu vandeniu.

Plačiau
Plaukų tipas Sausiems, pažeistiems plaukams
Kelionei Taip
  • V. Kudirkos g. 3 Cascada, Marijampolė

    Tel. +370 638 68413
    Darbo laikas: I - VI 10:00 - 20:00, VII 10:00 - 19:00

  • Sedos g. 18 Cascada, Mažeikiai

    Tel. +370 613 01703
    Darbo laikas: I - V 09:00 - 19:00, VI 10:00 - 17:00, VII 10:00 - 16:00

Prekės toje pačioje kategorijoje
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.