Anti - Age procedūra veidui Casmara Ocean Miracle Treatment Anti - Age CASA10000N, 2 kartams, skirta profesionaliam naudojimui

Anti - Age procedūra veidui Casmara Ocean Miracle Treatment Anti - Age CASA10000N, 2 kartams, skirta profesionaliam naudojimui

Kodas: CASA10000N
Į norų sąrašą
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • Nemokamas pristatymas perkant nuo 29,00 €
    Nemokamas pristatymas perkant prekių už 29€ ir daugiau
  • Pristatysime iki balandžio 2 dienos
  • NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje
Anti-Age procedūra veidui Casmara „Ocean Miracle Treatment Anti-Age“, 2 kartams

Kas tai?

Tai ekologiška, natūrali, odos senėjimą stabdanti ir stangrinanti odos priežiūros procedūra, kuri mažina senėjimo požymius. „Casmara“ sukūrė naują kosmetikos priemonių koncepcijos liniją su „Ocean Miracle“, sujungiančiu 100 % natūralius aktyviuosius ingredientus ir naujausias technologijas, kurios sustabdo laiko poveiktos odos požymius ir atkuria jaunystės tobulumą.
Sukurta su natūraliais jūros aktyviaisiais ingredientais kurie ląsteliniu lygmeniu, atjaunina odą iš vidaus. Naujoviškas procedūros veiksmingumas atjaunina ląsteles ir stimuliuoja kolageno bei elastino gamybą, kuri būtina odos atsijauninimo procesams.
Jau po antrosios procedūros salone ir atitinkamo kosmetikos naudojimo namuose oda atrodo akivaizdžiai jaunesnė. Po 15 dienų „Ocean Miracle“ procedūrų kurso oda oda tampa regimai jaunesnė.

Kam procedūra skirta?

Tinkama visų tipų, net ir jautriausiai odai. Dėl biologinio suderinamumo formulės aktyviųjų ingredientų procedūra yra švelni odai. Tinka naudoti tiek vyrams, tiek moterims. Galima naudoti bet kuriuo metų laiku.

Kaip tai veikia?

1 etapas. Odos šveitimas ir parengimas: šis etapas pasižymi aktyviojo KERATOCLEAN® komponento veikimu, kuris paremtas keratinazės fermentais. Šis biotechnologinis ingredientas pašalina negyvas odos ląsteles švelniu fermentų ir mechaniniu šveitimu. Jie suminkština ir atnaujina odos paviršių, taip pat skatina jos atsinaujinimą. Negyvų odos ląstelių ir toksinų pašalinimui palengvinti, šiame etape veikia ir visiškai natūrali medžiaga – SODIUM OLIVOYL GLUTAMATE, išgauta iš alyvuogių aliejaus ir glutamo rūgšties.
Naudojimas.
Trukmė: apie 5 minutės.
Tepkite priemonę ant veido, kaklo ir krūtinės, vengdami akių zonos. Palikite 3–5 minutėms. Tada sudrėkintais pirštų galiukais, sukamaisiais judesiais per kelias minutes įmasažuokite į veido odą, kad pagerintumėte odos išvalymą. Gausiai nuskalaukite vandeniu.

2 etapas. Drėkinimas, atgaivinimas ir jonizacija. Jūros plazma sukoncentruoja visą galią iš jūros vandens (ATOLIGOMER®). Remiantis in vitro testais, šis aktyvusis komponentas stimuliuoja fibroblasto gyvybingumą 450 %, o keratinocitų – 300 %. Be to, jis pagerina keratinocitų sanglaudą, kuri užtikrina odos drėkinimą ir apsaugą. Šiame etape atsiskleidžia ir daugiau jūros vandens privalumų. Tai natūralus aktyvusis jūros vandens kilmės ingredientas HYADISINE™, kuris yra cukrus (eksopolisacharidas), pasižymintis geresniu drėgmės išlaikymu negu hialurono rūgštis – jis užtikrina net 24 valandas išliekantį odos drėkinimą. Taip pat šie cukraus polimerai apsaugo odą nuo neigiamo šalčio poveikio ir gali iškart sumažinti raukšles. Jo sudėtyje yra trehalozės – natūralaus cukraus, veikiančio kaip ląstelių apsauga bei pasižyminčio puikiu drėgmės išlaikymu ir apsaugančio nuo proteino denatūracijos.
Naudojimas.
Trukmė: apie 8 minutės. Tepkite priemonę veido, kaklo ir krūtinės zonose, aktyviai įmasažuodami į odą kol visiškai susigers.

3 etapas. Odą drėkinantis ir senėjimo požymių atsiradimą stabdantis serumas. Jo sudėtyje yra aktyviųjų ingredientų koncentrato iš ankstesnio procedūros etapo (koncentruotas jūros vanduo, HYADISINE™), bet jis taip pat praturtintas kitais natūraliais jūriniais komponentais kaip JUVENESSENCE® ir FUCOGEL®. Sumažinant progerino lygį pagerėja ląstelinė detoksifikacija ir savaiminė odos proteino sintezė. Be to, tai pagerina odos drėkinimą ir stangrumą, kaip ir ląstelinės energijos sistemos veikimą. Tai yra visapusiškas aktyvusis elementas, pagerinantis ląstelinius procesus ir suteikiantis odai jaunatvišką išvaizdą. FUCOGEL® yra natūralus aktyvusis ingredientas, išgautas iš jūros dumblių ir galintis stimuliuoti vadinąmąjį ląstelių ilgaamžiškumo proteiną – sirtuiną-1. Jis veikia ląstelės atsijauninimo ir metabolizmo procesus. Taip pat jo veikimas sukuria raminantį efektą ir plėvelės susidarymo procesą, panašų į didelės molekulinės masės jūrinę hialurono rūgštį.
Naudojimas
Trukmė: apie 8 minutės. Tepkite priemonę veido, kaklo ir krūtinės zonose, aktyviai įmasažuodami į odą kol visiškai susigers.

4 etapas. Kova su odos senėjimu, stangrinimas ir maitinimas. Sukurta naudojant aktyviuosius komponentus ir natūralias pagalbines medžiagas. Sudėtyje yra natūralaus ryžių sėlenų aliejaus ir emulsiklio, išgauto iš avižų ir alyvuogių aliejaus. Svarbus ir dviejų natūralių ir naujų aktyvių ingredientų, JUVENESSENCE® ir WAKAME KELP ekstrakto (Matrigenics 14G), teigiamas poveikis. WAKAME KELP ekstrakto (Matrigenics 14G) veikimas paremtas „grožio trikampiu“ - jaunas veidas turi stangrius skruostus ir ryškų veido kontūrą (trikampis su viršūne žemyn). Einant metams skruostai praranda savo stangrumą, o apatinė veido dalis paplatėja, pakeisdama veido kontūrą (trikampis su viršūne aukštyn). WAKAME KELP ekstraktas (Matrigenics 14G) neleidžia veido odai suglebti. Žvelgiant iš mokslinės perspektyvos, šis aktyvusis komponentas suaktyvina 14 genų, atkuriančių idealų veido trikampį su viršūne, nukreipta žemyn. Toks atkūrimas leidžia rekonstruoti ektraląstelinę matricą su visomis jos sudedamosiomis dalimis, tokiomis kaip sintezė, branda, kolageno, elastino ir hialurono rūgšties surinkimas. Dėl viso to sumažėja kaktos raukšlių, lūpų ir nosies srities raukšlių bei raukšlelių burnos srityje.
Naudojimas
Trukmė: apie 10 minučių. Tepkite priemonę veido, kaklo ir krūtinės zonose, aktyviai įmasažuodami į odą kol visiškai susigers.

Norėdami užsisakyti prekę, kreipkitės telefonu: +37066082112, arba rašykite: salonai@krinona.lt. 5 etapas. Casmara „Ocean Miracle Ionisable Mask 3010“. Tai naujos kartos odą stangrinanti, jauninanti ir jonizuojanti veido kaukė. Naujoji kosmetikos koncepcija leidžia kaukei veikti jonoforezės technikos būdu. Dėl tos priežasties jonizuoti aktyvieji elementai iš veido kaukės prasiskverbia giliai į odą, taip dar labiau pagerindami jų veikimą. Veido kaukė turi WAKAME KELP ekstrakto, kurio koncentratas atgaivina 14 genų, įtrauktų į ekstraląstelinės matricos komponento dermio sintezę, šalia odos atjauninimo suteikiančio jai redensifikaciją.
Naudojimo būdas:

  1. Visą 1 ir 2 pakelio turinį supilkite į dubenėlį.
  2. Aktyviai 30–40 sekundžių maišykite abu komponentus mentele iki kol susiformuos vientisa masė. Perspėjimas: tolygiai neišmaišius abiejų pakelių turinio, kaukė gali tinkamai neveikti.
  3. Su ta pačia mentele užtepkite kaukę ant veido. Tai atlikite tai per 5 minutes, kol kaukė pradės kietėti. Galite padengti akis ir lūpas. Priminimas: lūpų ir nosies sritis padenkite paskiausiai.
  4. Iki tol, kol kaukė uždedama, teigiamą elektrodą (anodą, raudonas laidas) prijunkite prie veido elektrodų, kurie pridedami prie veido kaukės iš abiejų kaktos pusių. Atitinkamai, elektrodai laikysis prie kaukės patys, kai tik ji bus uždėta ir nejudės. Negatyvus elektrodas (katodas), kuris būna juodas arba baltas laidas, yra prijungiamas prie drėgnos kempinės (užtikrinant laidumą) ir padėtas tiesioginiam kontaktui su viršutinės nugaros dalies oda.
  5. Palikite kaukę 10 minučių, neįjungdami jonizavimo aparato.
  6. Perspėjimas: prieš jungiant jonizavimo aparatą, kaukę mentele pašalinkite nuo akių zonos. Nuimdami stenkitės nepažeisti odos. Jonizuoti aktyvieji elementai yra pozityviai įkraunami, atitinkamai, kai jonizavimo aparatas yra įjungiamas, jų judėjimas prasidės. Pozityviai įkrauti jonai bus atstumti teigiamo poliaus ir judės neigiamo poliaus link taip skverbdamiesi į odą. Jonizacijos procedūra neturėtų trukti daugiau nei 20 minučių.
  7. Jeigu naudojate „Casmara“ jonizavimo aparatą, teigiamą elektrodą (anodą, raudonas laidas) prijunkite prie veido elektrodų diskų, kurie jungiami prie veido kaukės arba bet kurios kaktos pusės. Atitinkamai, elektrodai laikysis prie kaukės patys, kai tik ji bus uždėta ir nejudės. Negatyvus elektrodas (katodas), kuris yra baltas laidas, prijungiamas prie drėgnos kempinės (užtikrinant laidumą) ir padėtas tiesioginiam kontaktui su viršutinės nugaros dalies oda.
  8. Po aparato prijungimo ir kaukės pašalinimo nuo akių srities, paspauskite aparato mygtuką „Basic“. Naudodami mygtuką „P“ pasirinkite jonizavimo programą Nr. 16. Mygtukas „E“ reguliuoja laiką, dažnį ir impulso trukmę. Elektrodų intensyvumas turi būti parinktas priklausomai nuo kiekvieno kliento jautrumo, nes procedūros pojūtis visuomet turėtų būti malonus, o ne skausmingas. Perspėjimas: jonizacijos procedūra neturėtų trukti daugiau nei 20 minučių.
  9. Vienu kartu nuimkite kaukę. Perspėjimas: šis metodas nerekomenduojamas nėščiosioms, odos pažeidimų atveju, esant širdies sutrikimams (širdies stimuliatorius) ar turint kitų vidinių elektroninių prietaisų.

6 etapas. Natūralus drėkinantis ir stangrinantis jūros serumas sustiprinaprocedūros poveikį ir ją užbaigia. Jo sudėtyje yra visi pagrindiniai šios linijos ingredientai: JUVENESSENCE®, koncentruotas jūros vanduo ATOLIGOMER®, FUCOGEL® ir HYADISINE™).
Naudojimas: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite ant veido, kaklo, krūtinės bei akių zonų. Likusį kiekį duokite klientui naudoti namuose.

Norėdami užsisakyti prekę, kreipkitės telefonu: +37066082112, arba rašykite: salonai@krinona.lt.
Plačiau
Atsiprašome. šiuo metu nėra informacijos apie šios prekės likutį.
Prekės toje pačioje kategorijoje
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.