Šepečių rinkinys Wet Brush Best In Travel Trio Kit Pink ZWRTRAVELSPK, rinkinį sudaro 3 kelioniniai šepečiai, rožinės spalvos

Šepečių rinkinys Wet Brush Best In Travel Trio Kit Pink ZWRTRAVELSPK, rinkinį sudaro 3 kelioniniai šepečiai, rožinės spalvos

Kodas: ZWRTRAVELSPK
22,00 €
Į norų sąrašą
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • Nemokamas pristatymas perkant nuo 29,00 €
    Nemokamas pristatymas perkant prekių už 29€ ir daugiau
  • Pristatysime iki balandžio 19 dienos
  • NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje

Šepečių rinkinys Wet Brush Best In Travel Trio Kit Pink ZWRTRAVELSPK, rinkinį sudaro 3 kelioniniai šepečiai, rožinės spalvos

Drėgniems ir sausiems plaukams.

Wet Brush“ kuria unikalius plaukų šepečius, kurie puikiai iššukuoja tiek drėgnus, tiek sausus plaukus. Norint, kad plaukai atrodytu sveikai ir gražiai, svarbiausia pasirinkti kokybiškas plaukų priežiūros priemones. Šlapi plaukai yra labiausiai pažeidžiami, todėl labai svarbu jais tinkamai pasirūpinti. Būtent dėl šių priežasčių „Wet Brush“ sukūrė plaukų šepečius, kurie puikiai tinka drėgniems plaukams šukuoti.

IntelliFlex“ šereliai

Ypatingai minkšti ir ploni, tačiau tuo pat metu ir ypač lankstūs „IntelliFlex“ šereliai puikiai iššukuoja drėgnus arba sausus plaukus ir jų nepeša. Plaukai yra iššukuojami itin lengvai ir atrodo nepriekaištingai. Ypatingų šerelių dėka, nelieka susivėlusių plaukų, plaukų galiukai mažiau šakojasi, o patys plaukai mažiau slenka bei šukavimo metu yra mažiau pažeidžiami. Išskirtiniai, labai minkšti ir švelnūs „SoftTips“ šepečio spygliukų galiukai ne tik saugo plaukus nuo pažeidimų, bet ir puikiai tinka jautriai galvos odai. Tinkamas naudoti vyrų, moterų bei vaikų plaukams šukuoti. Tinka priaugintiems, prisegamiems plaukams, perukams šukuoti.

Šepetys Wet Brush „Mini Detangler“

Unikalus plaukų šepetys su ypatingai minkštais „IntelliFlex“ šereliais, kurie nepeša plaukų, o „SoftTips“ keramikinės galvutės švelniai masažuoja galvos odą, skatina kraujo mikrocirkuliaciją galvos odoje, taip užtikrindamos optimalų plaukų augimo skatinimą ir slinkimo stabdymą.

Šepetys Wet Brush „Pop & Go Speed Dry Brush“

Lankstus plaukų šepetys padės plaukus išsidžiovinti itin lengvai ir paprastai. Atviras šepečios dizainas sutrumpina plaukų džiovinimo laiką net 30% lyginant su kitais šepečiais. Ypatingai minkšti „IntelliFlex“ šereliai užtikrina, kad be skausmo ir didelių pastangų iššukuosite net šlapius plaukus.

Šepetys Wet Brush „Mini Shine Enhancer“

Šepetys idealiai tinka sausų plaukų šukavimui ir naudojimui kartu su sausu šampūnu: jis tolygiai paskirsto priemonę ir išlaiko plaukus gaivius visą dieną. Natūralių šerno šerių ir ypatingai minkštų „IntelliFlex“ šerelių kombinacija ypač greitai, lengvai ir neskausmingai iššukuoja plaukus, paskirsto natūralius plaukų aliejus per visą jų ilgį taip suteikdami jiems žvilgesio ir tobulo glotnumo. Šis šepetys gali būti naudojamas su karštais plaukų formavimo įrankiai. Tinka perukų ir prisegtų plaukų šukavimui.

Wet Brush“ - ypač lankstūs, lengvi ir stiprūs profesionalūs šepečiai prisitaiko prie kiekvieno skirtingų plaukų tipo ir poreikio.

Plačiau
Paskirtis Iššukavimui
Prekės toje pačioje kategorijoje
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.