Profesionalios plaukų kirpimo žirklės Ninja Scissors Ryu 6.5", NIN13235, ilgis 16,5 dešinei rankai

Profesionalios plaukų kirpimo žirklės Ninja Scissors Ryu 6.5", NIN13235, ilgis 16,5 dešinei rankai

Kodas: NIN13235
183,00 €
Į norų sąrašą
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • NEMOKAMAI pristatysime iki balandžio 24 dienos
  • NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje

Šiuolaikiniam aukščiausio lygio plaukų stilistui yra reikalingi profesionalūs kirpimo įrankiai. „Ninja“ sukūrė plaukų kirpimo žirkles, atitinkančias profesionalių meistrų poreikius, tačiau leidžiančias plaukų kirpimo procesą paversti kūrybišku procesu. „Ninja“ plaukų kirpimo žirklės – tai ilgametės patirties bei nuolatinio šių įrankių tobulinimo rezultatas. „Ninja“ siekia, kad kiekvienas plaukų stilistas turėtų laisvę, pasitelkus kūrybą, tobulinti įmantriausias šukuosenas ir jaustis komfortabiliai. Šios plaukų kirpimo žirklės yra specialiai sukurtos taip, kad nevargintų rankos ir nesukeltų ilgalaikių riešo skausmų, būdingų su žemesnės kokybės įrankiais dirbantiems plaukų stilistams. Mėgaukitės sklandžiu plaukų kirpimo procesu ir pasitelkite savo vaizduotę kuriant įmantrius plaukų kirpimo stilius!

Elegantiškos ir įspūdingo dizaino rankų darbo Ninja „Ryu“ plaukų kirpimo žirklės yra skirtos plaukų kirpimui aukščiausiu lygiu. Šios išskirtinai aštrios, ergonomiško dizaino plaukų žirklės yra pagamintos iš VG10 japoniško kobalto plieno, užtikrinančio ypatingą ašmenų aštrumą bei ilgaamžiškumą. Žirklės yra specialiai sukurtos taip, kad nevargintų rankų ir nesukeltų ilgalaikių skausmų, būdingų su žemesnės kokybės įrankiais dirbantiems kirpėjams. Ilgesni, aštresni išgaubti žirklių ašmenys užtikrina išskirtinai lengvą kirpimą, ir apsaugo plaukus nuo tempimo ar pešimo.

Plaukų kirpimo žirklių savybės:

  • Ilgis: 16,5 cm (6,5 coliai);

  • Ašmenys: „Ninja Convex Razor Edge“, užtikrinantys sklandų plaukų kirpimo procesą;

  • Pagaminta: iš VG10 japoniško kobalto plieno;

  • Guolis: precizinis, reguliuojamas;

  • 3 D ergonomiška rankena suteikia maksimalų komfortą plaukų kirpimo metu ir nevargina rankų, riešo bei pečių.

  • Tinka visų tipų plaukams kirpti;

  • Skirta naudoti dešinei rankai;

  • Rinkinyje yra odinis dėklas, skirtas apsaugoti žirklių ašmenis, kai jos nėra naudojamos, žirklių valymo priežiūros šluostė, žirklėms skirta alyva, pirštų įdėklai, įtempimo reguliatorius ir „Ninja“ žirklėms garantiją suteikianti kortelė.

Plačiau
Atsiprašome. šiuo metu nėra informacijos apie šios prekės likutį.
Prekės toje pačioje kategorijoje
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.